vraag HIER uw offerte aan

Warmtepompen

De meest voorkomende toepassing voor ruimteverwarming en tapwater in nieuwe woningen is de warmte pomp.

De warmtepomp is een vorm van duurzame energie waarbij gratis omgevingswarmte uit lucht of water wordt gebruikt voor opwarming naar een hoger niveau.

Er zijn verschillende types warmtepompen

1. Bodem/water

2. Lucht/water

3. Warmtepomop boiler

4. Lucht/lucht

zie rubriek airco

Verwarming

We bieden technieken van gas, stookolie, vloer- en wandverwarming, radiatoren... tot hernieuwbare energie. We werken enkel met kwaliteitsmerken voor een optimaal resultaat. We kunnen putten uit onze jarenlange ervaring met de verschillende producten.


Ventilatie

Een goede ventilatie is belangrijk voor onze gezondheid en daarom heeft de woning zelf baat bij een goede ventilatie.


ZonneEnergie

Met zonnepanelen word je je eigen energieleverancier, ongeacht de prijsschommelingen op de markt. Het bespaart je elk jaar een heel pak geld op je energiefactuur. Wij plaatsen zowel zonne-boilers voor het opwarmen van je sanitair water, als PV panelen die je voorzien van electriciteit.


Airco

Te warm in huis of op kantoor? Al aan airco gedacht? Vanbaelen Energietechnieken is een gecertifieerd koeltechnisch installateur. Tegenwoordig worden veel airco systemen ook gecombineerd met verwarming. Dus één toestel om te koelen en/of te verwarmen.


Sanitair

Waterleiding en afvoeren zijn een onmisbaar gegeven in elke woning of bedrijf. We zorgen dat leidingen worden voorzien van het juiste toevoerdebiet met aangepaste afvoer. Technieken voor regenwaterrecuperatie en filtering worden ook door ons geplaatst. Voor je sanitaire toestellen bieden we via onze partner, Beaubad kwaliteitsmerken aan zoals Geberit, Duravit, Hansgrohe, ... .

Vanbaelen Energietechnieken
Hoogstraat 36
3670 Meeuwen-Gruitrode
België
Tel (+32)011 79 26 63
info@vanbaelen-energietechnieken.be
Openingsuren: steeds na afspraak op de zaak of bij de klant.